Als nieuwe en oude inwoner van de stad probeer ik te zien wat er borrelt in Dilsen-Stokkem. Afgelopen weekend was het aangenaam om te zien hoeveel mensen er samenkwamen rond de Nacht van Dilsen. De 41ste (!) al. Wat knap van de 90-jarige Jan Bours dat hij dit blijft volhouden. Hopelijk duurt deze traditie nog lang. We zullen de website van de wielerclub al maar in de gaten houden voor de aankondigen van de 42e. Zelf heb ik het op fruhshoppen moeten houden. Maar de spek en eieren gingen er goed in.

Volg ons op facebook en gebruik #ds2018 om ons duidelijke te maken wat jij wil dat er gebeurt rond #samenleven in Dilsen-Stokkem.

Written by

janssja

Als geboren en getogen inwoner van Dilsen-Stokkem en België wil ik onze inwoners terug trots maken en laten meewerken aan een toekomst waarin SAMEN centraal staat.