Hoe warm heeft Dilsen-Stokkem zich getoond de afgelopen weken. Met velen schonken we in totaal meer dan 10.000 euro aan diverse goede doelen in Dilsen-Stokkem en soms ver daarbuiten. Een poging om de acties op te sommen doet waarschijnlijk tekort aan de acties die ik niet heb gevonden. Laat ze mij zeker weten dan vul ik de blog aan!

Poetry for life

Johan Van De Beek en Hilde waren de eersten die zich aanmelden bij de Warme tent in Wachtebeke. Zijn gedichtenbundel ging maar liefst 100x over de toog op verschillende plaatsen in de fusie. Met de eerste 1000 euro effende hij het pad voor velen. Zijn opbrengst ging naar Mercy Ships Belgium.

Familiedag

IBO ‘t Kadeeke en Jeugdraad Dilsen-Stokkem organiseerden een familiedag ten voordele van ‘t Kietelt vzw. Het hoogtepunt was het bezoek van SINTERKLAAS. Over heel Dilsen-Stokkem stonden zelfgemaakte spaarpotjes om rosse centjes in te zamelen.

De Meander geeft warmte op het Wintercafé

De Meander organiseerde een kerstcafetaria voor haar bewoners en familieleden. De opbrengst van de verkoop van de drank en het gebak schonken ze aan Zorghoeve Sint Jansberg. Het werd een gezellig samenzijn voor de bewoners in een toffe kerstsfeer.

Badmintonclub Dibad uit Dilsen verkocht speculaas voor het goede doel!
Ook hun opbrengst gaat integraal naar Zorghoeve Sint-Jansberg!

Sweets for life

CD&V Dilsen-Stokkem verkocht snoepjes via hun website en aan de scholen in Dilsen-Stokkem tijdens de rapportafhaling. Op minder dan 3 uur tijd was de hele voorraad uitverkocht. De opbrengst gaat naar de Meander vzw.

Alle opbrengsten van babymassages die doorgaan of geboekt werden bij Kinepraktijk Indecleef gingen tijdens de warmste week integraal naar Music For Life ten voordele van De Meander VZW.

Tijdens de kerstmarkt in GO! BS Maasland, verkochten de leerlingen van de leerlingenraad flesjes water en emmers voor SLBS Sanyang

Emmers en flessen verkoop

Een persoonlijk initiatief bestond uit het verkopen van worstenbroodjes in de omgeving van Stokkem.

Wakeboarden voor het goede doel

Op Zondag 15 OKTOBER kon je van 12 tot 19u gaan Wakeboarden in Terhills Cablepark. De opbrengst ging die dag naar het Kinderkankerfonds.

In Rotem en Elen radio makenvoor het felix project

Op zaterdag 23 december werd er van 16u tot 22u radio gemaakt door de inwoners van Rotem en Elen. In de mobiele studio kon je plaatjes aanvragen voor 2 euro. De opbrengst gaat naar het Felix Project!

Written by

janssja

Als geboren en getogen inwoner van Dilsen-Stokkem en België wil ik onze inwoners terug trots maken en laten meewerken aan een toekomst waarin SAMEN centraal staat.