Jeff Bezos van Amazon, Steve Jobs van Apple, Walt Disney, Larry Page van Google, William Harley van Harley Davidson, Bill Hewlett van HP, … allemaal klinkende namen die hun ondernemend verhaal gestart zijn in de garage. Het zal zo een vaart wel niet lopen voor Jacky Jaeken, maar ook hij startte in zijn garage.

In ons vorig artikel was Paul Van Dinter trots op Jacky Jaeken. Die een mooie zaak startte in zijn garage langs de Rijksweg in Dilsen-Stokkem.

“Als je ziet wat bij Jacky Jaeken nu loos is op dit moment en als je ziet hoe Jacky dat heeft uitgebouwd van een garage tot wat er nu staat daar doe ik mijn pet voor af! Dat maakt me trots.”, waren de woorden van Paul.

Wat doet zoiets met Jacky Jaeken?

Uiteraard ben ik trots op wat we hebben uitgebouwd. Ik ben 8 jaar geleden gestart vanuit het niets. Ondertussen zijn we van de garage naar een groter pand verhuisd. We mogen 18 mensen tewerkstellen. Allemaal toch een hele grote evolutie op heel korte tijd. Met onze slogan “Your Party is our Challenge” proberen we elk feest een persoonlijke touch te geven.

Je zaak is erg zichtbaar en de zondagse brunches zorgen voor heel wat bezoekers. Wat maakt jou trots op Dilsen-Stokkem?

 De festiviteiten die we in Dilsen-Stokkem organiseren zijn toch steeds een succes en worden druk bezocht. We zijn goed in organiseren en elkaar steunen. Uitschieter dit jaar waren zeker de Parkfeesten.

Wie of wat in Dilsen-Stokkem maakt jou trots en vind je zinvol om eens mee te praten?

Dan denk ik meteen aan Elke en Hannes van Terhills Cable Park. Ook nog niet zo lang bezig maar het is daar schitterend vertoeven. In de zomer ben je zo afgeschakeld en waan je je in een paradijs! Het is een mooi stukje vakantie in Dilsen-Stokkem.

Wij zijn al op weg naar Elke en Hannes … tot binnenkort voor een nieuw stukje TROTS!

Written by

janssja

Als geboren en getogen inwoner van Dilsen-Stokkem en België wil ik onze inwoners terug trots maken en laten meewerken aan een toekomst waarin SAMEN centraal staat.