Het leek een rare kronkel van Jacky Jaeken toen hij ons naar Terhills Cablepark stuurde in onze “Trots op Dilsen-Stokkem” reeks. Maar niets is minder waar. In mijn interview op LRM vermeldde ik zelf al het stukje vakantie in Dilsen-Stokkem. Als ik in de zomer even totaal wil afschakelen is de beach van Terhills Cablepark de ideale plek. Chillen dus, de wereld rondom je even laten verdwijnen.

We zouden al gewoon trots kunnen zijn op Elke haar medailles en prestaties in het waterskiën op zich. Vandaag zoomen we in op de prestatie als ondernemer. Hun facebook community is vandaag ook al meer dan 10.000 mensen groot. Op alle vlakken gaan we dus voor GOUD!

Op bezoek bij Elke en Hannes van Terhills Cablepark …

Dat vakantiegevoel is wel een doel waar jullie trots op mogen zijn.

Dat was het gewoon. Een plaats maken waar je je op vakantie waant. Dat is waar we al enkele jaren aan bouwen. Het wakeboarden is een belangrijk deel van de sfeer. De honderden toeristen maken het verhaal echt af. Zalig om al die mensen een vakantiegevoel te bezorgen. Dat plekje gebouwd hebben maakt ons echt trots. Van onze droom onze job maken. Hoeveel leuker kan het zijn?

Trots op Dilsen-Stokkem, dat is waar we jullie het mee voor doen?

Dilsen-Stokkem op de kaart zetten. We zijn daar met ons allen goed mee bezig. Wij, de filmserie rond Beau-Sejour. Verschillende succesvolle ondernemers die naar voren treden. We gaan er alles aan blijven doen om de mensen in Dilsen-Stokkem trots te maken.

Hoe zou de toekomst er moeten uitzien in Dilsen-Stokkem?

Samen met LRM wordt het Terhills Resort de komende jaren uitgebouwd tot het kloppende hart van de site. Dat gaat zonder twijfel het geheel nog aantrekkelijker maken en voor jobs zorgen. Het brengt de toerist ook dicht bij het water en de natuur. Zo kunnen wij ook ons verhaal sterker maken. Het kan dan snel gaan. Onze kabel is ook pas in 2013 gelegd. Kijk waar we nu staan.

Aan wie zou jij het trots op Dilsen-Stokkem willen doorgeven?

Dan gaan we resoluut voor waterskiclub Mwv-Maasland. Ze bestaan dit jaar al 50 jaar en Elke is hier begonnen met skiën toen ze 4 jaar dus de droom van een kabelbaan is daar begonnen.

Written by

janssja

Als geboren en getogen inwoner van Dilsen-Stokkem en België wil ik onze inwoners terug trots maken en laten meewerken aan een toekomst waarin SAMEN centraal staat.