First they ignore you,
Then laugh at you and hate you.
Then they fight you,
Then you win.
When the truth dies,
Very bad things happen.
They’re being heartless,
Again.

600 handtekeningen hebben voor een tweede maal gedaan wat ze moesten doen. De keuze voor de dialoog ook.

In een eerste stap konden we er voor zorgen dat alle partijen akkoord waren om het domein niet meer volledig te omheinen.

Vanochtend ontving ik een verlossend bericht dat ook de wandelpaden zullen blijven. Onderstaand de nieuwe wandelkaart:

wandelpaden

Mission accomplished!?

Met veel trompetgeschal zal nu iedere politieker in Dilsen-Stokkem wel zeggen dat het zo erg niet was … Wel zonder blozen kan ik u zeggen dat het dankzij u en uw handtekeningen is dat men is wakker geschoten. Zonder deze actie was dit niet gebeurd en had iedereen gewoon alles laten passeren. Ik ben vooral blij met het luisterend oor en de rol van LRM en RLKM in dit dossier!

In een volgende stap gaan we het hebben over de beloofde jobcreatie. Wat gaat ons stadsbestuur nu zelf doen om dat daadwerkelijk te realiseren met voldoende baten voor Dilsen-Stokkem. Met de hoge werkloosheidsgraad is het absoluut noodzakelijk dat het merendeel van de jobs zal ingevuld worden door werkloze inwoners van Dilsen-Stokkem! Ook hiervoor mag je concrete realiseerbare voorstellen verwachten … Laat ons al eens starten met transparantie over welke KMO’s uit Dilsen-Stokkem de bouw mee gaan realiseren?

 

Written by

janssja

Als geboren en getogen inwoner van Dilsen-Stokkem en België wil ik onze inwoners terug trots maken en laten meewerken aan een toekomst waarin SAMEN centraal staat.