Tijdens mijn vakantie heb ik een beetje gewerkt aan een app. Het is een eerste versie waarop je wel al wat functionaliteiten vindt. Zo kan je vlot het nieuws uit Dilsen-Stokkem raadplegen en kan je de berichten van de facebook pagina van de stad makkelijk vinden. Het is mogelijk om jouw foto’s uit de deelgemeentes op te laden en te delen. Alles van en voor Dilsen-Stokkem op één plekje.

Als klap op de vuurpijl is er ook een meldingsformuliertje. Hiermee kan je meldingen aanmaken die dan vanuit de App aan de bevoegde diensten worden overgemaakt. Zo moet je niet achter je computer kruipen om iets door te geven.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden! Maar de toekomst van Dilsen-Stokkem wordt, zoals beloofd, hier gemaakt!

 

Written by

janssja

Als geboren en getogen inwoner van Dilsen-Stokkem en België wil ik onze inwoners terug trots maken en laten meewerken aan een toekomst waarin SAMEN centraal staat.