​​Het plantjesweekend​ voor Kom op tegen Kanker viert dit jaar een bijzondere verjaardag! Laten we samen een vuist maken tegen kanker.

Al voor de 25ste keer vinden honderdduizenden azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Op 13,14 en 15 september is het weer zover. Duizenden vrijwilligers gaan dan van deur tot deur. Ze verkopen plantjes op de markt of aan grootwarenhuizen. Je vindt ze overal waar veel mensen komen. 

De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar steun en zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten. Slechts een beperkt gedeelte gaat naar de interne werking. Je kan dus gerust zijn: elke euro steun wordt goed besteed. Kanker heeft een grote impact op het leven van kankerpatiënten en mensen in hun omgeving. Daarom zorgt Kom op tegen Kanker voor de nodige ondersteuning. Dat is vaak in de vorm van praktische hulp, informatie of activiteiten die zijn aangepast aan kankerpatiënten. Soms zelfs ook financiële steun of een luisterend oor.​

Neem even je tijd en maak een vuist tegen kanker!

Alvast veel dank voor jouw steun!

Written by

janssja

Als geboren en getogen inwoner van Dilsen-Stokkem en België wil ik onze inwoners terug trots maken en laten meewerken aan een toekomst waarin SAMEN centraal staat.